Vertrouwd en dichtbij huis...

De kinderopvang op de Breedeweg is al jaren een vertrouwd gezicht in Groesbeek. Samen met een vast team van pedagogisch medewerkers voelt uw kind zich al snel thuis op deze gezellige locatie. De warmte en kleinschaligheid van het gezin thuis willen wij graag doorzetten in de opvang van uw kind. De leefwereld van het kind is de kleine kring om hem/haar heen. Die leefwereld willen wij langzaamaan groter maken. Hij of zij wordt begeleid in het opgroeien met andere kinderen, sociale contacten maken en gestimuleerd om te groeien, leren en ontdekken. Om op ontdekking uit te durven gaan moet uw kind zich thuis kunnen voelen. Voor een veilig-thuisgevoel vinden we het belangrijk dat er vaste begeleiders zijn en dat de groepsamenstelling zo stabiel mogelijk is. Onze medewerkers staan ook voor u klaar met jarenlange ervaring en een schat aan informatie. Dagelijks wordt u op de hoogte gehouden tijdens het halen en brengen van uw kind, via de schriftjes waar dagelijks in geschreven wordt en via terugkomende oudergesprekken.

Er zijn twee groepen aanwezig op locatie Breedeweg:

  1. De Triangel (0 tot 4 jaar).
  2. De Trom (0 tot 4 jaar).

 Uniek aan deze locatie

Wij zijn het gehele jaar door geopend (uitgezonderd feestdagen uiteraard). Elke groep is voorzien van twee slaapkamers, met gelegenheid om te kunnen slapen in de buitenbedjes. Ook is er een recent gerenoveerde speeltuin op eigen, afgesloten terrein en een grote zaal om binnen te kunnen spelen. Deze locatie werkt ook met Peuterplein.

Peuterplein voor kinderen vanaf 2,5 jaar

Peuterplein stimuleert alle ontwikkelingen die voor peuters belangrijk zijn net even wat extra: taal, voorbereidend rekenen, bewegen, fijne motoriek, muziek en sociaal-emotionele ontwikkeling. Meer informatie over de methode Peuterplein kunt u navragen op de groep.

Onze mooie speelfaciliteiten buiten.