Buitenschoolse opvang: vergroot je wereld!

Buitenschoolse opvang is veel meer dan een handige oppas. Op de BSO ontwikkelen kinderen talenten, ontdekken nieuwe dingen, maken plezier en leren samen spelen en delen. Terwijl u met een gerust hart aan het werk kunt!

Schoolkinderen zijn in een leeftijdsfase waarin zij zich verder gaan ontwikkelen, waarbij de wereld buitenshuis steeds groter wordt en steeds verder wordt verkend. BSO-tijd is vrije tijd, wij bieden diverse spelmogelijkheden en activiteiten aan, maar het kind heeft ook regie over de invulling van zijn of haar vrije tijd. Onze groepsruimtes bieden dan ook mogelijkheden voor uiteenlopende activiteiten en relaxmomenten.

Wij zijn te vinden in of bij alle scholen in Groesbeek en Berg en Dal. Kinderen worden opgevangen in een voor hen veilige en bekende omgeving en kunnen zonder taxivervoer naar de BSO.

Voor kinderen vanaf 9 jaar is op bepaalde dagen in de week een BSO gericht op deze leeftijdscategorie geopend. Met andere regels, activiteiten en meer zelfstandigheid: een mooie voorbereiding op de middelbare school. In Groesbeek is dit locatie de Heikant en in Berg en Dal zijn dit de Ultrabassen.

Sport en Spel op de BSO

Wij hebben een aantal medewerkers in dienst met een gespecialiseerde opleiding op gebied van Sport&Spel. Naast de mogelijkheden die er iedere dag zijn om te spelen en te ravotten biedt de inzet van deze medewerkers nog meer ruimte voor sport en spel onder BSO-tijd. We proberen dit zo veel mogelijk te rouleren over de diverse locaties. Door de groep kan u worden gevraagd op deze middagen sportkleding en/of –schoenen voor uw kind(eren) mee te geven. Zij zullen u hierover informeren per email of WhatsApp.

Zwemmen in BSO-tijd

Op bepaalde dagen is het mogelijk om zwemles te volgen onder BSO-tijd. Wanneer en of dat kan is afhankelijk van de ruimte die het zwembad beschikbaar stelt, het animo en de periode. Voor meer informatie kunt u informeren bij de groepsleiding of ons kantoor.

Vakantie-BSO

In de schoolvakanties voegen wij onze BSO-locaties Sieppe, Vossenhol, Heikant en Op De Horst samen op onze locatie op de Horst. De kinderen van de BSO-locaties Op de Heuvel, Cranenburgsestraat en Breedeweg voegen samen op onze locatie in de Breedeweg.

Door hiervoor te kiezen kunnen wij kinderen meer gezelligheid en meer kinderen om mee te spelen bieden. Beide locaties beschikken op eigen terrein of zeer dichtbij over een grote buitenruimte, een sportzaal, uitdagend buitengebied, sportvelden en op de Breedeweg ook een mooie speeltuin. Bovendien zijn onze mogelijkheden om een afwisselend en uitdagend vakantieprogramma aan te bieden hierdoor een stuk groter.

Doordat we kiezen voor vaste locaties voor steeds dezelfde groep kinderen zijn andere kinderen en de pedagogisch medewerkers al snel bekende gezichten.
Wij proberen zoveel mogelijk personeel van de diverse locaties in te zetten op deze dagen, maar door vakanties van personeel, parttime dagen en kleine kindaantallen lukt dat niet altijd. U kunt er wel altijd vanuit gaan dat  er sprake is van een goede overdracht van bijzonderheden aan collega’s.

locatie Breedeweg

Kinderopvang Peuteropvang BSO

Lees verder

locatie Cranenburgse- straat

Kinderopvang - Peuteropvang - BSO

Lees meer

Locatie Op de Heuvel

Kinderopvang - Peuteropvang - BSO

Lees meer

Locatie de Sieppe

Peuteropvang - TSO - BSO

Lees meer

locatie Vossenhol

BSO

lees meer

(Bijna-) tiener BSO

BSO

Lees meer

Locatie Berg en Dal

Kinderopvang - Peuteropvang - BSO

Lees meer
X