Peutergroepen          


Op peutergroepen geldt een afname van twee dagdelen, tenzij uw kind een VVE-indicatie heeft. Op welke dagdelen uw kind op de peutergroep komt, kun u zelf bepalen, afhankelijk van de openingsdagen en de bezetting van de groep.  De openingstijden variëren per peutergroep, u vindt meer informatie hierover op de pagina van de betreffende peutergroep.

Als u recht heeft op kinderopvangtoeslag, dan betaalt u aan Domino prijzen die passen bij kinderopvang en krijgt u van de Belastingdienst een flink bedrag hiervan terug.

U heeft dan de keuze uit twee mogelijkheden op de peutergroep:

  • U kiest voor de reguliere peutergroeptijden. Deze zijn 4 uur per ochtend, van 8:30 tot 12:30 uur. Uw kind krijgt een broodmaaltijd aangeboden, deze is bij de prijs inbegrepen.
  • U kiest voor langere dagdelen, de zogenaamde halve dagopvang. Uw zoon of dochter is dan welkom vanaf 8 uur tot 12:30 uur of 12:45 uur (afhankelijk van de locatie)

Heeft u geen recht op kinderopvangtoeslag omdat 1 van de ouders niet werkt, dan kan uw kind ook naar de peutergroep komen. U kunt dan alleen kiezen voor de reguliere openingstijden. U betaalt aan Domino een inkomensafhankelijke bijdrage die is vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Gemeenten.

locatie Breedeweg

Kinderopvang Peuteropvang BSO

Lees verder

locatie Cranenburgse- straat

Kinderopvang - Peuteropvang - BSO

Lees meer

Locatie Op de Heuvel

Kinderopvang - Peuteropvang - BSO

Lees meer

Locatie de Sieppe

Peuteropvang - TSO - BSO

Lees meer

locatie Vossenhol

Peutergroep BSO

Lees meer

Kindcentrum Op de Horst

Peuteropvang - BSO

Lees meer

Locatie Berg en Dal

Kinderopvang - Peuteropvang - BSO

Lees meer
X