Kinderdagopvang

In het moderne voorzieningenhart Op de Heuvel in Groesbeek Noord is onze groep de Tamboerijn gevestigd. Onze locatie is goed bereikbaar, ook met het openbaar vervoer, op nog geen minuut van de doorgaande weg naar Nijmegen.

Wij spelen graag en veel buiten in onze mooie, grote en uitdagende buitenruimte (van de makers van het Avonturenbos!). We kunnen ook gebruik maken van de gymzaal.  Onze gezellige en frisse groepsruimte en slaapkamer bevindt zich aan de rechtervoorzijde van het pand.

Ons ervaren team van pedagogisch medewerkers werkt nauw samen met de peutergroep, BSO en basisschool Op de Heuvel, zodat uw kind bij het opgroeien een zo vloeiend mogelijk ontwikkelingslijn kan volgen. We spelen en vieren steeds vaker samen. Peuters bieden wij activiteiten waarbij we spelenderwijs hun ontwikkeling op gebied van taal, muziek, beginnend rekenen motoriek stimuleren. We maken hiervoor onder andere gebruik van Peuterplein.

Voorlezen vinden wij naast erg leuk, ook heel belangrijk! In ons pand is een Bibliotheek Op School (BOS) gevestigd waar alle kinderen van de TamTam en kinderdagverblijf de Tamboerijn lid van worden en boeken kunnen lenen. Meer informatie hierover is bekend op de locatie. U kunt inloggen via deze link Bibliotheek Op School

Peutergroep

Peutergroep TamTam is gevestigd in het voorzieningenhart Op de Heuvel. Onze groepsruimte bestaat uit een gedeelte waar we alleen met de peuters zijn en een grote ruimte met diverse uitdagende hoeken die we delen met de kleuters van Basisschool Op de Heuvel. Een unieke manier van samenwerken die de overgang naar school een stuk makkelijker maakt.
We spelen graag buiten in onze uitdagende tuin met waterbaan (van de makers van het Avonturenbos) en we maken ook veel gebruik van de gymzaal.

Voorlezen vinden wij naast erg leuk ook heel belangrijk! In ons pand is een Bibliotheek Op School (BOS) gevestigd waar alle kinderen van de TamTam en kinderdagverblijf de Tamboerijn lid van worden en boeken kunnen lenen. Meer informatie hierover is bekend op de locatie. U kunt inloggen via deze link Bibliotheek Op School  

De TamTam is geopend op maandag tot en met donderdag van 8:30 tot 12:30 uur (eventueel halve dagopvang mogelijk van 8:00 tot 12:45 uur). Alle kinderen eten een boterham mee tussen de middag. De TamTam is alleen geopend in de schoolweken.

Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE)

Peuters met een taal- of ontwikkelingsachterstand of er zijn risico’s daarop kunnen in aanmerking komen voor een VVE-indicatie. Het consultatiebureau geeft deze af als tijdens een bezoek rond 2 jaar hier aanleiding toe is of op aangeven van professionals, zoals onze zorgcoördinator of pedagogisch medewerkers.

Kinderen met een VVE-indicatie komen gedurende 16 uur per week in aanmerking voor extra begeleiding. Deze begeleiding bestaat uit extra aandacht op de groep, een planmatige aanpak, vaker oudergesprekken, inzet van ons zorgteam en een warme overdracht naar school. Kinderen krijgen zo een betere kans op een goede start op de basisschool. Voor 16 uur VVE per week betalen ouders een lager tarief.

VVE-begeleiding is mogelijk op iedere peutergroep en ieder kinderdagverblijf. Onze pedagogisch medewerkers zijn opgeleid in voor- en vroegschoolse educatie.

BSO de Tabla’s

In het moderne voorzieningenhart waar ook basisschool Op de Heuvel is gevestigd bevindt zich op de begane grond BSO de Tabla’s.

Uniek aan deze locatie is dat wij van verschillende schitterende ruimtes gebruik kunnen maken: onze groepsruimte, het aangrenzende lokaal met diverse hoeken, de gymzaal en de prachtige buitenruimte met voetbalveld en klimtoestel.

De ruimte is leuk ingericht met een lekkere bank, eettafel en een atelier waar op diverse plekken gespeeld kan worden met verschillende materialen. Rondom de school kunnen we gebruik maken van de speelplaats met zandbak, waterbaan, voetbalveld en een uitdagend klimtoestel. Ook hebben wij de mogelijkheid om gebruik te maken van de gymzaal in het gebouw. Een mooie uitkomst bij slecht weer!  Ook maken wij graag gebruik van het dichtbijgelegen prachtige Avonturenbos . Samen er lekker op uit gaan om de natuur te ontdekken!

In de vakanties (Meer Domino) spelen de kinderen op onze vakantie BSO Breedeweg. Waar ook de kinderen van de locaties Op de Heuvel en Cranenburgsestraat komen spelen. De vakantieBSO is iedere vakantiedag geopend van 7:30 tot 18 uur.

De BSO Breedeweg is geopend op maandag tot en met vrijdag van 14:00 uur tot 18:00 uur. In de schoolvakanties is de locatie geopend van 7:30 tot 18:00 uur en komen ook de kinderen van de locaties Op de Heuvel en Cranenburgsestraat op deze locatie spelen.

Op deze locatie is ook voorschoolse opvang mogelijk van 7:30 tot 8:30 uur. Op de VSO wordt de dag rustig opgestart, rustig wakker worden met een spelletje of lekker spelen. Om iets voor half negen worden de kinderen lopend door de pedagogisch medewerkers naar school gebracht.

Openingstijden

Ericastraat 39

6561 VX Groesbeek

Telefoonummer: 024-397 74 56

e-mailadres: opdeheuvel@kindercentrum-domino.nl

Kinderdagopvang Tamboerijn
 • Landelijk registratienummer 115029503
 • Het kinderdagverblijf is het gehele jaar geopend op maandag tot en met vrijdag van 7:30 tot 18:00 uur en is alleen gesloten op de algemeen erkende feestdagen.
Peutergroep/ halve dagopvang Tam Tam
 • Landelijk registratienummer 15029503
 • Wij zijn geopend op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 08.30 tot 12.30 uur.
 • De halve dagopvang is geopend van 8:00 tot 12:45 uur.
 • De TamTam is alleen geopend in de schoolweken.
BSO Tabla’s
 • Landelijk registratienummer 384252722
 • De voorschoolse opvang is van 07.30 tot 08.30 uur.
 • De naschoolse opvang is geopend van maandag tot en met vrijdag van 14.00 tot 18.00 uur.
 • U kunt kiezen voor opvang van 14.00 - 16.00 uur of van 14.00 - 18.00 uur.
 • Op vakantiedagen zijn wij geopend van 07.30 tot 18.00 uur op onze vaste vakantie bso locatie.

Locatie de Sieppe

Peuteropvang - TSO - BSO

Lees meer

locatie Vossenhol

Peutergroep BSO

Lees meer

Kindcentrum Op de Horst

Peuteropvang - BSO

Lees meer

Bijna 10er BSO de Beatbox

BSO

(Bijna) 10-er BSO

Locatie Berg en Dal

Kinderopvang - Peuteropvang - BSO

Lees meer

locatie Breedeweg

Kinderopvang Peuteropvang BSO

Lees verder

locatie Cranenburgse- straat

Kinderopvang - Peuteropvang - BSO

Lees meer
X