Locaties

Wij werken wijkgericht vanuit kleinschalige locaties. Wij kennen vier locaties voor hele dagopvang (Cranenburgsestraat, Breedeweg, Op de Heuvel in Groesbeek Noord en Berg en Dal), 6 peutergroepen (voorheen peuterspeelzalen) en acht locaties voor buitenschoolse opvang. Onze locaties zitten allemaal dichtbij of in de scholen. Kinderdagopvang en Buitenschoolse opvang bieden wij 52 weken per jaar aan, we zijn alleen gesloten op de algemeen erkende feestdagen. Vanaf januari 2019 zijn er ook mogelijkheden voor opvang op zaterdag.link naar stukje over opvang op zaterdag.

Heeft u vragen over een locatie, dan kunt u altijd contact opnemen met één van onze medewerkers ter plekke. Zij kunnen ook een afspraak maken voor een rondleiding en kennismaking. Uiteraard kunt u ook altijd terecht op ons kantoor.

Onze administratie en kantoor zit aan de Bredeweg 68, samengevoegd met het bestuurskantoor van het basisonderwijs in Groesbeek (SPOG). Daar regelen we de inschrijvingen, de facturering en hier kunt u terecht voor persoonlijke vragen. Vragen over elke gewenste vorm van opvang kunnen hier gesteld worden!

De contactgegevens van ons kantoor vindt u onder Contact.

lees meer

Breedeweg

Lees verder

Cranenburgse- straat

Lees meer

Op de Heuvel

Lees meer

de Sieppe/ Vossenhol

Lees meer

Vossenhol

Lees meer

Kindcentrum Op de Horst

Lees verder

De Beatbox

Lees verder

Berg en Dal

Lees verder

Gastouder opvang

Lees verder
X